KOMEDIJA ”IMAMO DOJAVU” U KULTURNOM CENTRU NOVI PAZAR

Komedija ”Imamo dojavu” autora Semira Gicića, biće izvedena za Dan žena – 8.marta u Kulturnom centru u Novom Pazaru, sa početkom u 20h.

U pitanju je duhovita priča o novopazarskom studentu Besimu koji pokušava da opstane u Beogradu. Bez posla, kao i pomoći roditelja, nailazi na probleme opšte egzistencije, te sa svojim cimerom Sinišom zajedno nisu u mogućnosti da vrate dugove gazdarici Mari koja im izdaje garsonjeru pod zakup. Mara preuzima inicijativu i postavlja im ultimatum, te pokreće biznis koji obećava veliki novac za kratko vreme, ali će taj posao neočekivano uvesti svo troje u mnoge nevolje. Predstava je premijerno odigrana 8. marta 2016.godine u Akademiiji 28 u Beogradu.

U predstavi igraju poznati i popularni glumci: Zinaida Dedakin (serije Bela lađa, Urgentni centar, Pevaj brate, Jesen stiže dunjo moja, Žigosani u reketu, Nepobedivo srce, filmovi Ničije dete, Taxi bluz…) i Zlatko Rakonjac (glavna u uloga u filmu „Mi nismo anđeli 3“, film „Na lepom plavom Dunavu“, serija „Žene sa Dedinja“ i emisiju „večernja TV dostava). Novopazarac Semir Gicić je autor brojnih komedija: Pazi s kime spavaš, Čekajući ministra, Ko vama dade predstavu, Deža vi, Ljubavne igrarije…