Predstavnici biblioteke u poseti Savezu slepih i slabovidih

Predstavnici biblioteke “Dositej Obradović” Novi Pazar danas su se družili sa članovima Saveza slepih i slabovidih. Oni su im dali poklone u vidu besplatnih članskih karata kao i zvučne knjige. Saradnja ove dve ustanove dugo traje i nastavlja se u dobrom smeru na obostarno zadovoljstvo.

“Današnja poseta predstavnika biblioteke “Dositej Obradović” mene kao sekretara organizacije “Savez slepih i slabovidih” nije iznenadila jer je ova ustanova tokom naše dugogodišnje saradnje uvek pokazivala prijateljstvo prema nama i uvek je,kao i danas,na mnoge načine obradovala naše članove”, kazala je sekretarka “Saveza slepih i slabovidih” Mirsada Dibranin Ajdinović.

“Odeljenje za odrasle biblioteke “Dositej Obradović” pre izvesnog vremena nabavilo je zvučni softver koji je od velike koristi za članove “Saveza slepih i slabovidih” rekla je Ajtana Mehović i naglasila da je biblioteka današnjom posetom potvrdila dobru i kontinuiranu saradnju ove dve ustanove.

Inače, odeljenje za odrtasle biblioteke “Dositej Obradović” poseduje 100 knjiga u audio zapisu što umnogome olakšava članovima “Saveza slepih i slabovidih” da uče, obrazuju se i bogate svoje znanje

Galerija slika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *